Contact


Grotere kaart weergeven

De praktijkruimte van SalkaValka is gevestigd aan huis. Voor kinderen en jongeren is een huiselijke omgeving, zonder de sfeer van een ‘spreekkamer’, vaak vertrouwder. Dit verlaagt de drempel om een coachtraject aan te durven en vergroot zo de kans op succes. Als het in het belang is van de coachklant, kan de coaching (ook) op een andere locatie plaatsvinden. Hoe dan ook, wees welkom bij:

Ron Slangen                                                                                                      Nassaulaan 11                                                                                                          6571 AC Berg en Dal (naast Nijmegen, zie kaartje)                                          Telefoon: 024–6841184 of 06-50 96 83 98                       

www.salkavalka.nl      

KvK-nummer: 62472518 

Met de bus   Vanaf station Nijmegen Centraal buslijn 8, in Berg en Dal is de uitstaphalte: Prins Alexanderlaan. Na het uitstappen rechtsaf lopen (Oude Kleefsebaan), daarna aan de overkant de eerste zijweg in, dit is de Nassaulaan. Huisnummer 11 is aan de linkerkant, tegenover een zijweg van rechts.

Met eigen vervoer   Afhankelijk van vertrekpunt in Nijmegen: naar Berg en Dal via de Kwakkenbergweg, de Berg en Dalseweg, de Meerwijkselaan. Vanuit Beek-Ubbergen en Ooypolder via de van Randwijckweg, daarna rechtsaf de Oude Kleefsebaan volgen. Vanuit Groesbeek via de Zevenheuvelenweg naar Berg en Dal.