Contact


Grotere kaart weergeven

De praktijkruimte van SalkaValka is gevestigd aan huis. Voor kinderen en jongeren is een huiselijke omgeving, zonder de sfeer van een ‘spreekkamer’, vaak vertrouwder. Dit verlaagt de drempel om een coachtraject aan te durven en vergroot zo de kans op succes. Als het in het belang is van de coachklant, kan de coaching (ook) op een andere locatie plaatsvinden. Hoe dan ook, wees – na voeten vegen – welkom bij:

Ron Slangen                                                                                                      Nassaulaan 11                                                                                                          6571 AC Berg en Dal (naast Nijmegen, zie kaartje)                                          Telefoon: 024–6841184 of 06-50 96 83 98                        E-mail: info@salkavalka.nl        www.salkavalka.nl       KvK-nummer: 62472518

Neem contact op door langs te komen, E-mail te sturen, op te bellen of het contactformulier in te vullen en te verzenden.

Met de bus   Vanaf station Nijmegen Centraal buslijn 8, uitstaphalte Woonzorgcentrum Vijverhof, dan 5 minuten lopen: eerst de bus achterna, rechtsaf (= Oude Kleefsebaan), bord bord berg en dal minimini voorbijlopen, dan na ongeveer 200 meter linksaf      (= Nassaulaan); huisnummer 11 is aan de linkerkant, tegenover een zijweg van rechts.

Met eigen vervoer   Afhankelijk van vertrekpunt in Nijmegen: naar Berg en Dal via naar keuze de Kwakkenbergweg, de Berg en Dalseweg, de Meerwijkselaan. Hoe dan ook: “omhoog”. Ook vanuit Beek-Ubbergen en Ooypolder.